Redactie brand 0 reactie(s) zo 02 april 2023, 16:42

Veel schade na uitslaande brand in chalet op camping in Lunteren

LUNTEREN – Op camping Viva Terra aan de Galgenbergweg in Lunteren heeft zondagmiddag brand in een chalet gewoed. Een buurtbewoner zag rond 15:00 uur rook uit het chalet komen en vertrouwde het niet. Toen hij ging kijken zag hij vlammen in de keuken.

De brandweer van Lunteren, die snel ter plaatse was, kon de uitslaande brand snel blussen. De brandweer kon niet voorkomen dat het hele chalet van binnen uit brandde. Gelukkig bleek de bewoner even daarvoor het chalet te hebben verlaten en kwam later weer terug aanlopen. De schade is groot aan het chalet. Van de inboedel is weinig over. De politie hield omstanders op afstand. Bij de brand kwam veel rook vrij op de camping.

Deel dit artikel

Video

Locatie

112 Melding

15:02:32 02-04-23 P 1 BON-102 BR woning (keuken) Camping Viva Terra Galgenbergweg Lunteren 072441 Blusgroep spoed Lunteren Brandweer Ede GelderlandMidden

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.