Logo 112Barneveld

Redactie gemeentebericht 0 reactie(s) do 19 januari 2023, 17:15

Verbouwing aula De Plantage gaat maandag van start

BARNEVELD – Maandag 23 januari begint de verbouwing van de aula van begraafplaats De Plantage in Barneveld. Naar verwachting is de aula eind mei weer klaar voor gebruik.

Er gaat veel gebeuren. De aula wordt uitgebouwd en krijgt een nieuw aanzicht. Alle vloeren, wanden en meubilair worden vernieuwd. Zo kan de aula straks als eigentijds rouwcentrum dienen voor condoleances en afscheidsbijeenkomsten.

Overleg met uitvaartverzorgers

In de periode dat de aula is gesloten en u een uitvaart moet regelen, kunt u in overleg met uw uitvaartverzorger een andere locatie voor bijvoorbeeld een condoleance of afscheidsdienst kiezen. De uitvaartverzorgers in onze regio zijn op de hoogte en kunnen u goed adviseren. Het koelen en verzorgen van de overledene, kan plaatsvinden in het pand aan de Begoniastraat. Dat regelt uw uitvaartverzorger voor u. Een tussentijdse opbaring kan daar eventueel ook plaatsvinden. De functie van familiekamer is niet beschikbaar op deze locatie.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.