Redactie — 1121 reactie(s) — za 23 oktober 2021, 15:48

Voetganger naar ziekenhuis na aanrijding door 45-km voertuig in Kootwijkerbroek

KOOTWIJKERBROEK – Op de Oosterbrinkweg in Kootwijkerbroek is zaterdagmorgen rond 09:15 uur een voetganger aangereden door de bestuurder van een 45-km voertuig. Het 45-km voertuig kwam na de aanrijding in een sloot tot stilstand. De vrouw was in het buitengebied de hond aan het uitlaten en liep langs de kant van de weg.

Het slachtoffer is met ondermeer rug- en borstletsel overgebracht naar het ziekenhuis
De bestuurder van het 45-km voertuig verklaarde aan de politie dat zijn ramen waren beslagen en hij deze aan het schoonmaken was. De man die ongedeerd bleef,  is vervolgens op basis van artikel-6 aangehouden. Dit is een standaard procedure wanneer er slachtoffers met letsel zijn.

De hond van de vrouw ging er na het ongeval vandoor maar werd korte tijd later de medewerkers van de dierenambulance Barneveld teruggevonden en bij familie van de vrouw teruggebracht worden.
De politie heeft een deel van de Oosterbrinkweg afgesloten. Agenten van Team Verkeer onderzoeken de toedracht van het ongeval.

0 0 stemmen
Tip of opmerking? ✉️ ons!
Deel dit artikel

Locatie

Reacties

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Pol
Pol (@guest_150)
Offline
2 maanden geleden

Veel harder aanpakken die racende brommobielen. Bizar dat dit als bromfiets word gebruikt. Voor hulpbehoevenden n mooie oplossing overigens, maar niet voor deze doelgroep die zgn met beslagen ramen rijdt.

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons