Logo 112Barneveld

Redactie ongeval 0 reactie(s) wo 13 september 2023, 5:28

Voorbijgangers treffen auto aan tegen lantaarnpaal, bestuurder niet meer aanwezig

LUNTEREN – In de nacht van dinsdag op woensdag werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een ongeval op de Edeseweg in Lunteren. Op de kruising bij de Goorsteeg had een automobilist de bocht gemist en was tegen een lantaarnpaal gebotst.

Een voorbijganger trof de auto rond 02:10 uur aan. Brandweer, ambulance en de politie kwamen echter voor niets ter plaatse. De bestuurder van het voertuig bleek ervandoor te zijn gegaan. Zowel de brandweer als de politie heeft in de omgeving nog een zoekslag gemaakt maar trof zover bekend niemand meer aan. Agenten zullen op het huisadres van de toenaam gestelde verder onderzoek doen.

Of de bestuurder dus gewond is geraakt is niet bekend. De auto liep forse schade op bij het ongeval en word afgesleept. Ook de lantaarnpaal moest het ontgelden. De gemeente is hiervoor in kennis gesteld.

112 Lunteren

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Lunteren lees je in onze categorie 112 Nieuws Lunteren. Alle 112 alarmeringen uit Lunteren kan je live volgen via 112 meldingen Lunteren.

Locatie

112 Melding

02:18:56 13-09-23 P 1 HV weg letsel (eenzijdig, boom, auto) (Auto) Goorsteeg Edeseweg Lunteren OvD spoed Brandweer Ede GelderlandMidden

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.