Redactie ongeval 0 reactie(s) vr 07 april 2023, 19:21

Vrouw (81) raakt met haar auto van de weg en komt tegen boom tot stilstand

Laatst bijgewerkt: vrijdag 19:30 uur
VOORTHUIZEN – Vrijdagavond rond 18:20 uur is in Voorthuizen een vrouw met haar auto tegen een boom gebotst. De bestuurster reed tientallen meters door het gras en reed ook een verkeersbord omver.

De vrouw van 81 jaar kwam vanaf de Rembrandtstraat en reed rechtdoor bij de Rubensstraat tegen een dikke boom. Ze raakte bij het eenzijdige ongeval gewond. De vrij nieuwe auto ( 5 maanden oud ) van de vrouw raakte total loss.

De vrouw heeft een half jaar terug ook een ongeval gehad in Voorthuizen toen op de N303 ook toen raakte ze gewond. Agenten hebben bij haar thuis het rijbewijs opgehaald en ingenomen. Het CBR gaat bepalen of de dame nog geschikt is om een auto te besturen.

Deel dit artikel

Locatie

112 Melding

18:19:17 07-04-23 Aanrijding letsel (eenzijdig) (personenauto) Rubensstraat Rembrandtstraat Voorthuizen Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.