Redactie ongeval 0 reactie(s) do 22 december 2022, 20:25

Wederom een ernstig ongeval op de Postweg in Lunteren

Laatste update: 1 maand geleden

LUNTEREN – Op de kruising Postweg met de Scharrenburgersteeg in Lunteren was het donderdagavond opnieuw raak. Rond 18:30 uur kwamen twee personenauto’s hard met elkaar in botsing.

De brandweer moest een man en een vrouw uit de grijze auto bevrijden. De bestuurder van de andere auto is ter plaatse behandeld maar raakte niet ernstig gewond. De man en de vrouw uit de grijze auto zijn beiden naar het ziekenhuis gebracht.

De schade aan de auto’s is flink. Volgens de politie kwam de Audi over de Postweg gereden en het ouder echtpaar kwam vanaf de A30 en wilde richting de Scharrenburgersteeg.

Tweede aanrijding

Verkeer vanuit Lunteren richting de snelweg A30 moest draaien waardoor het verkeer behoorlijk vast liep. Twee auto’s kwamen in het drukke verkeer met elkaar in botsing, gelukkig raakte hierbij niemand gewond en viel de schade mee. Beide auto’s moeten weggesleept worden.

Onveilige situatie

Buurtbewoners klagen al langer over een onveilige situatie. Sinds 27 november is dit het 4e ongeval op de kruising. Op 30 november kwam nog een fietser in botsing met een auto, de fietser kwam enkele dagen later in het ziekenhuis te overlijden.

Deel dit artikel

Locatie

112 Melding

18:30:02 22-12-22 P 1 BGM-01 HV weg letsel Scharrenburgersteeg Postweg Lunteren 072097 072441 Blusgroep spoed Lunteren Brandweer Ede GelderlandMidden

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.