Logo 112Barneveld

Redactie ongeval 4 reactie(s) za 23 september 2023, 17:57

Wederom ongeval op oversteekplaats aan de Rooseveltstraat in Barneveld

BARNEVELD – Op de Rooseveltstraat in Barneveld bij de oversteekplaats naar de Valkhof ging het zaterdagmiddag weer mis. Rond 17:00 uur botste een fietsster tegen de zijkant van een personenauto.

De vrouw raakte gewond en is in een zogeheten vacuummatras per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De man in de auto raakte niet gewond en bleek niet onder invloed te rijden van alcohol.

De bestuurder heeft vermoedelijk de vrouw op de elektrische fiets te laat gezien. Op de oversteekplaats gaat het regelmatig mis. Dit ondanks de grote waarschuwingsborden.

112 Barneveld

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Barneveld lees je in onze categorie 112 Nieuws Barneveld. Alle 112 alarmeringen uit Barneveld kan je live volgen via 112 meldingen Barneveld.

Locatie

112 Melding

16:58:14 23-09-23 Aanrijding letsel Rooseveltstraat Valkhof Barneveld 587437 Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)

Reacties

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.