Redactie gemeentebericht 3 reactie(s) wo 06 oktober 2021, 17:41

Windenergie: Meedenken en meedoen

BARNEVELD – Maandag 11 oktober is de derde en laatste online informatiebijeenkomst over windenergie. Deze keer beantwoorden ervaringsdeskundigen vragen over windenergie en (financiële) participatie. De vraag staat centraal: als u in de omgeving van opwek van windenergie woont, hoe kunt u dan meedenken en meedoen? Hierbij gaat het ook om meedoen op financieel gebied.

De themasessie is bedoeld voor raadsleden, inwoners en andere geïnteresseerden die vragen hebben over windenergie. De bijeenkomst is te volgen via Zoom en begint om 19.30 uur.

Aanmelden
Wilt u meedoen met de bijeenkomst? Meld u zich dan vooraf aan via www.barneveld.nl/windenergie.

U ontvangt na uw aanmelding een bevestiging en praktische informatie om online deel te nemen.

Reageren op Structuurvisie Wind
Onlangs is de Structuurvisie Wind gepubliceerd. Tot 16 oktober ligt deze ter inzage. In die periode kunt u uw mening geven op de structuurvisie. De gemeente organiseert de online themasessies om antwoorden te geven op vragen die de structuurvisie misschien oproept.

In de Structuurvisie Wind staan randvoorwaarden en belangrijke aandachtspunten voor windenergie. Het gaat dan om grootschalige windenergie op een gedeelte van Harselaar en kleinschalige windenergie (tot 35 meter ashoogte) binnen de gehele gemeente.

Deel dit artikel

Reacties

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons