Redactie ongeval 11 reactie(s) do 23 december 2021, 7:33

Wolf doodgereden op provinciale weg in Elspeet

VELUWE – Woensdagavond 22 december heeft er een aanrijding plaats gevonden op de Nunspeterweg in Elspeet. Daarbij is een wolf aangereden en deze heeft het niet overleefd. De wolf is opgehaald door het groene netwerk.

De wolf is mogelijk een nakomeling van de roedel op de Noord-Veluwe. Nader onderzoek moet uitwijzen of dat inderdaad het geval is.

Het is niet de eerste keer dat in ons land een wolf wordt doodgereden. Van de zeven dode wolven die tot dusver in Nederland zijn gevonden, kwamen er zes aan hun einde door een aanrijding. Een andere wolf die in oktober in Stroe werd gevonden, was doodgeschoten.

4.5 2 stemmen
Tip of opmerking? ✉️ ons!
Deel dit artikel

Locatie

Reacties

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Boswachter Ko de Jonghe
Boswachter Ko de Jonghe (@guest_234)
Offline
23 december 2021 18:28

Ownee, de heilige “koe” van de linkse natuurliefhebberij is weer dood gereden…
Tijd voor een nieuwe uitzending van opsporing verzocht!

Bijzonder
Bijzonder (@guest_242)
Offline
Antwoord aan  Boswachter Ko de Jonghe
24 december 2021 09:43

Zou vast een beloning klaarzetten voor een goede getuige zodat de veroorzaker voor jaren de cel in kan. Tevens een politieteam opzetten om eventuele getuigen te vinden en in opsporing verzocht een oproep te doen. Wij als meerderheid in Nederland mogen hier natuurlijk niks van vinden, de minderheid regeert immers. Maar voor internetoplichting en nog vele andere zaken hebben we geen tijd. Gewoon die wolven weer terug naar waar ze vandaan komen is de beste oplossing en een zorg voor vele minder.

Melle Smit
Melle Smit (@guest_237)
Offline
23 december 2021 21:48

Wie had dat gedacht, zomaar doodgereden, zomaar als een nutteloos wezen langs de kant van de weg achtergelaten. Zijn leven was vast prachtig, hier en daar een onschuldig lief schattig konijntje doodbijten, niet vanwege honger maar gewoon omdat het kan.
Dan weer een boze boer pesten omdat ie zijn schapen in een weiland houdt ipv een schaapskooi, “welk schaap is het meest onschuldig?” Denkt ie terwijl hij ondertussen met een zojuist doodgebeten eekhoorn in z’n bek rondloopt.
Tot hij afgeleid wordt om een blaffend hert, “hee, zou ie jongen hebben? Dan kan ik die doodbijten!”
Wat een bloeddoorlopen leven heeft zo’n beest, een ziek dier, genetisch manipuleren tot een makke alpaca dat moeten ze doen!

M B
M B (@guest_238)
Offline
Antwoord aan  Melle Smit
23 december 2021 22:02

hopen dat er nog velen volgen.

Bijzonder
Bijzonder (@guest_243)
Offline
24 december 2021 10:29

Het grote aftellen is begonnen weer 1 minder. Verwacht nog wel een opschaling bij de politie om nog enige getuigen te kunnen vinden, met een beloning uiteraard in het vooruitzicht. Een oproep in opsporing verzocht. Want dat er geen tijd is voor internet oplichting en andere vergrijpen dat telt niet mee. De minderheid regeert in Nederland en de meerderheid kijkt toe. Gewoon terug met die wolven waar ze vandaan komen. En mochten ze je lastigvallen zou ik ze gewoon afschieten maar dat mag natuurlijk niet van de minderheid.

doe normaal
doe normaal (@guest_246)
Offline
25 december 2021 07:55

Waarom is er geen melding van ieder hert, ree of wild zwijn dat is dood gereden?

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons