Logo 112Barneveld

Redactie brand 1 reactie(s) do 25 mei 2023, 18:09

Zeer grote brand in loods Kootwijkerbroek

Laatst bijgewerkt: donderdag 21:44 uur
KOOTWIJKERBROEK – Donderdagmiddag is brand uitgebroken in een grote loods op de hoek van de Essenerweg en de Laageinderweg in Kootwijkerbroek. Er is sprake van een enorme rookontwikkeling.

De eerste 112melding kwam rond 16.50 uur binnen, er werd vrijwel direct opgeschaald naar zeer grote brand. Nabij de loods aan de Essenerweg is een autobedrijf gevestigd. Uit voorzorg zijn auto’s op het parkeerterrein weggehaald. Kort bij de brandende loods staat een woning, ook in de directe omgeving staan langs de Essenerweg enkele huizen.

Naast de Kootwijkerbroekse brandweer zijn blusgroepen uit De Valk, Harskamp, Voorthuizen en Barneveld opgeroepen en de hoogwerker uit Barneveld. Er worden metingen verricht naar het mogelijk vrijkomen van gevaarlijke stoffen.

Update

Om 18:45 uur brandmeester. Er lag veel isolatiemateriaal en dat stond in brand. Dit moest net shovels weggehaald en afgeblust worden.

Video

Reacties

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.