Redactie lokaal 0 reactie(s) ma 10 januari 2022, 9:01

Zonnepanelen een uitkomst voor een lagere energierekening in Barneveld

Je bent als inwoners van Barneveld vast niet blij als je straks de jaarafrekening van het gas onder ogen krijgt. Vooral als je je huis verwarmt op ‘grijs gas’ zal het flink schrikken zijn en zal het termijn voorschot in dit jaar 2022 ook flink omhoog gaan. Geen prettig vooruitzicht. Nu is dus hét moment om te gaan investeren in verduurzaming middels zonnepanelen of over te stappen op groene stroom.

Veel nieuwe huizen die op de Veluwe en in de regio van Barneveld gebouwd worden zullen gasloos zijn. Dat betekend dat er middels elektriciteit en warmtepompen verwarmd gaat worden. Willen we een duurzamer Barneveld voor de toekomst, dan zal er geïnvesteerd moeten worden in hernieuwbare energietoepassingen zoals zonnepanelen.

Hernieuwbaar
De bekendste vorm van hernieuwbare energie is zonne-energie. Dit is energie van de zon in de vorm van warmte en licht. Deze energie, samen met secundaire vormen zoals windenergie, waterkracht en biomassa vormt meer dan 99,9% van alle hernieuwbare energie op Aarde. Vooral op het gebied van zonne-energie liggen veel kansen in Barneveld. Het voordeel van zonnepanelen in Barneveld is dat je ze niet alleen kunt plaatsen in de vorm van zonneweides maar dat bijna elk dak in Barneveld hiervoor geschikt is. Pure Energie is een leverancier die in heel Nederland zonnepanelen plaatst. Graag willen de experts van deze leverancier je pver hun duurzame missie in Barneveld vertellen. Naast zonnepanelen levert Puur Energie bij particulieren ook groen gas, en groene stroom. Deze stroom wordt opgewekt in Nederland uit eigen energiebronnen. 

Rendement
Éénmaal van het gas af hoef je niet meer bang te zijn voor een torenhoge energierekening. Met eigen zonnepanelen op je dak profiteer je optimaal van de zon, ook als die achter de wolken schijnt. Het rendement van de tegenwoordige innovatieve zonnepanelen is ook veel hoger dan een jaar of tien geleden. De ontwikkelingen op het gebied van zonnepanelen hebben het afgelopen decennium beslist niet stil gestaan. De terugverdientijd van je investering wordt ook alleen maar korter omdat de zonnepanelen van tegenwoordig veel meer rendement opleveren. De mogelijkheden en het rendement op zonnepanelen is echter wel afhankelijk van verschillende factoren. Wat die factoren zijn willen de experts van Puur Energie graag komen vertellen. Ze komen bij je langs voor een gratis adviesgesprek bij jou thuis. 

Installatie
Ben je van plan om dit jaar de stap te maken dan is Pure Energie de aangewezen partij. Ze zijn maar liefst zeven keer verkozen tot groenste energieleverancier van Nederland. Deze partij verzekert je van een optimale installatie die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Als makkelijke eerste stap kun je een gratis dak-check nemen op www.puur-energie.nl  Heb je daarna nog vragen dan komen de adviseurs ook graag bij jou in Barneveld langs om de mogelijkheden te bespreken. 

Toekomst
Het is een mooie gedachte dat als je nu investeert in een duurzame toekomst, je een mooiere planeet en een mooier Barneveld voor je kinderen en kleinkinderen achter laat. Naast de aanschaf van zonnepanelen zijn er nog tal van energiebesparende maatregelen te nemen. Denk ook eens aan de warmtepomp of kijk of je al de mogelijke maatregelen op het gebied van isolatie hebt genomen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons