Redactie ongeval 0 reactie(s) wo 19 januari 2022, 7:18

A30 dicht na ernstig ongeluk bij Ede, vrachtwagen rijdt achter op file

Laatst bijgewerkt: woensdag 19:24 uur
EDE – Bij een ernstig ongeval op de A30 bij Ede zijn woensdagmorgen drie gewonden gevallen waarvan één zwaar gewond. Rond 05:10 uur gebeurde tussen Ede en Lunteren een aanrijding. In de file die daardoor ontstond reed een tankauto achterop een busje, dat daarop een ander busje raakte. De klap was enorm en de ravage is groot. In beide auto’s zaten twee personen.

Het ernstig gewonde slachtoffer is rond 06:25 uur onder begeleiding van de trauma arts naar het UMC vervoerd, ze waren nog steeds bezig met reanimatie. Ook het tweede slachtoffer uit de witte auto is naar het ziekenhuis vervoerd. Een man uit de zwarte auto is naar het ziekenhuis gebracht met spoed, een tweede inzittende uit deze auto raakte niet gewond.

De VOA van de politie is ter plaatse om onderzoek te doen.

Door het ongeval op de A30 vlak voor Lunteren is de weg vanaf Ede-Noord, dicht. Verkeer richting Amersfoort kan vanaf knooppunt Maanderbroek de omleiding volgen. De afhandeling zal nog wat tijd in beslag gaan nemen.

Deel dit artikel

Video

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.